Dominikánská republika

Objevujete rádi nová místa a máte rádi dobrodružství? Pak je zde Dominikánská republika, která má pro milovníky aktivní dovolené připraveno hned několik možností jak příjemně strávit čas o dovolené.

 

ZAŽIJTE DOBRODRUŽSTVÍ V DOMINIKÁNSKÉ REPUBLICE

Dominikánská republika je zemí, která hraje těmi nejrůznějšími a nejkrásnějšími barvami. Když vyrazíte na jakékoliv místo v této destinaci, vždy vás něčím překvapí. Ať už je to krásná fauna a flora, dlouhé bílé pláže nebo křišťálově modré moře. Dominikánská republika je skutečně jedinečnou kombinací přírodních krás, na které může být právem hrdá.

Dominikánská republika je zároveň jedna z mála turistických destinací, která může nabídnout devět odlišných přírodních zón. Tato přírodní rozmanitost vytváří výborné podmínky pro to pravé dobrodružství na nejkrásnějším ostrově v Karibské oblasti. Každá oblast Dominikánské republiky nabízí výborné možnosti pro sportovní nebo dobrodružné aktivity. Mezi vyhledávané oblasti pro adrenalinové sporty patří Jarabacoa a Constanza. Zde můžete vyzkoušet jízdu na kánoi nebo raftu a okusit divoké říční peřeje, projet se terénním automobilem nebo vylézt na horu Pico Duarte (3 175m).

Pokud se vydáte do Pedernales, Bahoruco, Baní, Azua nebo Barahona, pak můžete vyzkoušet relaxaci na nedotčených plážích, objevit laguny nebo shlédnout nádherné duny z písku. Upřednostňujete-li raději vodní sporty, pak se určitě vydejte na severovýchodní pobřeží poblíž Puerto Plata, Cabarete nebo Samaná. Zde můžete vyzkoušet hluboké ponory, windsurfing, kiteboarding nebo shlédnout nádherné vodopády. Patříte-li mezi příznivce potápění, pak zde zůstaňte na pár dnů, neboť právě tato oblast patří mezi potápěčský ráj. Korálové útesy, vraky ztroskotaných galeon nebo tropická fauna a flóra čekají na vaše objevení.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

FIRST/LAST MINUTE: