Primorsko

Primorsko, letovisko rozkládající se na jihu Bulharska, je velmi oblíbenou destinací zejména českých turistů. Na dovolené v Primorsku naleznete písečné pláže, krásné penziony a hotely, ale také příjemné obyvatele a bohatý kulturní život. Primorsko má opravdu co nabídnout všem turistům! Užijete si zde adrenalin vodních sportů, plážový volejbal, jízdu na kole po okolí nebo například turistiku v malebném okolí. Milovníci nočního života jistě na zájezdech do Primorska ocení nejnovější část města s velkým množstvím barů a diskoték. Rodiny s dětmi se mohou vydat do místního aqvaparku nebo zoologické zahrady.

ZÁJEZDY PRIMORSKO

Primorsko je ideálním místem pro vaši letní dovolenou! Máme pro vás připraveny pobytové zájezdy do Primorska v bohaté nabídce, ze které si jistě vyberete. Zájezdy do Primorska v sobě zahrnují dopravu, ubytování v komfortním hotelu nebo apartmánu s celou řadou služeb, mezi které patří také možnost stravy. Sami si můžete zvolit, zda máte zájem o pobyt se zajištěnými snídaněmi, polopenzí, stravou all inclusive nebo pobytem bez stravy. Hotely i hotelové komplexy v Primorsku se nachází na pobřeží, což vám zajišťuje pohodlnou cestu na pláže a zpět. Své rodinné zájezdy do Primorska si jistě užijete! Písečné pláže skýtají skvělé podmínky pro nejrůznější vodní sporty, jako je plavání, potápění nebo jízda na vodních skútrech, užijete si zde také odpočinek nebo skvělou zábavu plážového volejbalu.

PRIMORSKO A OKOLÍ

Primorsko je letovisko pyšnící se nejen krásnými plážemi, ale také nádhernou přírodou s dvěmi přírodními rezervacemi. Tou první je Perla, kde se nacházejí písečné duny s exotickým porostem, druhou rezervaci naleznete při ústí řeky Ropotamo. Užijete si na zájezdech v Primorsku poklid v nádherné přírodě, kde se volně prohánějí stáda divokých koní, a ze všech stran na vás dýchá poklid místního kraje. Můžete se také vydat do místního aquaparku nebo si užít prohlídku města s bohatým kulturním životem.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

 

FIRST/LAST MINUTE: