Čanj

Čanj je  turistickým letoviskem Barské riviéry, leží mezi Barem a Petrovacem . Je tu živo, mnoho restaurací, hotelů a především krásná pláž Perlové pobřeží.

 

UBYTOVÁNÍ

Většina cestovek klientům nabízí dvouhvězdičkový hotelový komplex Biserna Obala nebo hotely Villa Fontana a Niš.

 

KOUPÁNÍ

Perlové pobřeží dlouhé více než 1000 m v centru letoviska patří mezi nejkrásnější černohorské pláže. Říká se mu také Čanjská nebo Biserna obala. Pláž je zde písčitá s malými oblázky s mírným vstupem do vody. Známkou toho, že je tu opravdu hezky, je i to, že je velice oblíbená u místních.

V zátoce Pećin najdeme méně obsazenou a skalami obehnanou Královninu pláž, na které se koupala i královna Milena, manželka Nikoly I.

Další místo, kam se zajít vykoupat, je zátoka Maljevik. Je sice maličká s pro někoho nepříjemnými kamínky, ale moře je tu opravdu krásné a čisté.

Za potápěním se jezdí k Černému mysu, kde můžete pozorovat průběh archeologických prací.

 

SPORT

Mimo ostatní vodní sporty tady vyzkoušejte potápění. Místní potápěčský klub organizuje výpravy třeba k potopeným vrakům.
Dále je tu hřiště na fotbal a basketbal.

 

ZÁBAVA

Je tu několik restaurací a barů nebo menší diskotéka, ale pokud chcete v noci opravdu pařit, jeďte do Sutomore , nebo až do Baru, který v noci žije.

 

CESTA Z MĚSTA

Přímo v Čanji není žádná zajímavá památka, takže na výletní místa se dostanete pouze autem nebo autobusem. Sutomore je odtud vzdáleno 7 km, Stari bar 17 km, Sveti Stefan 19 km.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

 

FIRST/LAST MINUTE: