Sardinie

Víte, kam se vydat na dovolenou do „evropského Karibiku“? Chcete poznat neobjevenou perlu Itálie? Pak zavítejte na nejkrásnější pláže do Sardinie. Na dohled francouzské Korsiky leží ostrov omývaný průzračnými vodami, kde na Vás čeká luxusní dovolená. Rozmanitá Sardinie ukrývá hory, kaňony i skvostné zálivy s plážemi pokrytými bělostným pískem.

 

SARDINIE – LUXUSNÍ DOVOLENÁ PLNÁ SLUNCE

Rozjeďte se s námi na okouzlující dovolenou na prosluněný ostrov Sardinie! Vychutnejte si malebná městečka, nádherné pláže i nedotčenou přírodu. Objevte tajemné památky připomínající dávnou historii Sardinie. Zvolte si luxus Costa Smeralda, kde dovolená okouzlí i nejnáročnější. Užijte si Porto Cervo a působivou atmosféru přístavního městečka. Vydejte se na Sardinii kamkoliv a kdykoliv. Budete okouzleni!

„Evropský Karibik“ – ostrov s nejkrásnějšími plážemi ve Středomoří leží západně od pobřeží Itálie na dohled břehům francouzského ostrova Korsiky. Má rozmanitý povrch od horstev protkaných četnými kaňony a dosahujících výše našich Krkonoš až po náhorní plošiny a nížiny. Z prehistorického osídlení se zachovaly četné kultovní stavby, shlédnout lze též antické vykopávky i řadu středověkých památek. Současný život ostrova láká svými typickými civilizacemi a dosud nedotčenými horskými i rybářskými vesničkami. Skutečným skvostem ostrova jsou ovšem duhové zálivy s plážemi pokrytými běloskvoucím pískem. Není jiného místa ve Středomoří, kde byste našli tak překrásné koupání s vodou přecházející všemi odstíny od azurově modré až po temně zelenou.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

 

FIRST/LAST MINUTE: