Costa del Sol

Costa del Sol neboli Sluneční pobřeží, je krásnou částí Andalusie. Španělsko a především Costa del Sol vás přivítá písečnými plážemi, čistým mořem, sluncem prozářenými dny, historickými městy, historickými památkami i oblíbenými turistickými letovisky. Užijete si zde koupání, potápění, plážové aktivity, nákupy, bohatý noční život i výlety. Zájezdy na Costa del Sol jsou opravdu pro každého.

 

ZÁJEZDY COSTA DEL SOL

Na zájezdy na Costa del Sol se můžete vydat letecky z Prahy, Brna i Ostravy, k ubytování jsou pro vás připraveny luxusní hotely a apartmány. Při vyplňování objednávky vašeho zájezdu si sami zvolíte, zda máte zájem o pobyt all inclusive, polopenzi snídaně či pobyt bez zajištění stravy. Apartmány i hotely skýtají svým klientům komfortní ubytování na malebném pobřeží s pohodlným přístupem na pláže. Hotelové komplexy navíc nabízejí nejrůznější služby, jako je možnost využití plaveckých i dětských bazénů, tenisových kurtů, restaurací, barů, klubů a mnoha dalších služeb, které jistě zpříjemní váš pobyt na Costa del Sol.

 

LETOVISKA A PLÁŽE COSTA DEL SOL

Costa del Sol rozkládající se při pobřeží Středozemního moře v délce 300 km nabízí četná letoviska, turistická střediska s luxusními hotely, hotelovými komplexy, apartmány, penziony, v nichž si užijete skvělou dovolenou plnou odpočinku, zábavy a vodních radovánek! Centrem celé oblasti je historické město Malága, které jistě rádi na výletě navštívíte. Vyberte si z naší nabídky zájezdů a navštivte letoviska, jako je Benalmádena, La Cala, Fuengirola, Marbella, Mijas či Torremolinos, ve kterých turisté nacházejí tradičně kvalitní turistické služby.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

 

FIRST/LAST MINUTE: