Mallorca

Mallorca,  česky někdy uváděno Malorka, Majorka či Mallorka, ostrov rozkládající se v Baleárském souostroví, je největším z těchto ostrovů a současně největším ostrovem Španělska. Své návštěvníky láká Mallorca nádhernými písečnými plážemi s luxusními letovisky, krásnými horami a přívětivou atmosférou, která vás zcela okouzlí. Zájezdy na Mallorcu jsou skvělou volbou pro milovníky slunce, vodních radovánek, turistiky, horolezectví, rušného nočního života i historických památek, kterých je na Mallorce značné množství. Na své si zde přijde opravdu každý!

 

ZÁJEZDY NA MALLORCU

Nekonečné písečné pláže, azurově modré moře a nepřeberné množství možností využití volného času, to je Mallorca! Využijte naší nabídky a vyberte si letecké pobytové zájezdy na Mallorcu, kde prožijete opravdu jedinečnou dovolenou na plážích omývaných teplými vodami Středozemního moře. Součástí zájezdu je letecká přeprava, ubytování v komfortním hotelu či apartmánu a možnost zajištění stravy. Při objednávce zájezdu si můžete sami zvolit, zda máte zájem o pobyt se snídaní, polopenzí, stravou all inclusive nebo dáváte přednost pobytu bez zajištění stravy. Hotely na Mallorce skýtají svým návštěvníkům opravdu širokou nabídku služeb. Můžete využít hotelové bazény, tenisové kurty, navštívit fitness či wellness centra nebo si užívat vodní radovánky na písečných plážích ostrova.

 

LETOVISKA A PLÁŽE MALLORKY

Mallorca láká turisty ze všech koutů světa především svým krásným pobřežím s nekonečnými plážemi, které skýtají ideální podmínky pro vodní sporty, ale také odpočinek. Navštivte letoviska jako je Palma Nova, Alcanada, Playa de Palma, Playa de Muro, Puerto Cristo, Soller, hlavní město ostrova Palma de Mallorca a mnoho dalších. Užijete si zde potápění v okolí nádherných útesů, windsurfing, ale také cyklistické výlety nebo lezení na četných skalních stěnách.

 

VIRTUÁLNÍ KATALOGY:

 

FIRST/LAST MINUTE: